Bursa NetHaber

Prof. Dr. Aysun Yılmazlar'dan "Atık Maske" Uyarısı…

SAĞLIK

Özel Medicabil Hastanesi çalışanları 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle pandemi döneminin vazgeçilmezi olan ve kullanıldıktan sonra sokağa atılan maskeleri topladı.

Prof. Dr. Aysun Yılmazlar’ın öncülüğünde yaklaşık bir dönümlük alanda gerçekleştirilen temizlikte, 40'a yakın kullanılmış maske atıkları toplandı.

Düzenlenen etkinlik sonrasında açıklamalarda bulunan Medicabil Yalın Sağlık Enstitüsü ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Aysun Yılmazlar, vatandaşlara kullanılan Milanobet maskelerin çevreye atılmama çağrısında bulundu. Sağlıklı yaşayabilmek için temiz bir çevreye sahip olmak gerektiğine vurgu yapan Prof. Dr. Aysun Yılmazlar, "Medicabil Hastanesi Temiz Çevre Grubu olarak 5 Haziran Çevre Günü dolayısıyla çalışma arkadaşlarımızla beraber temizlik etkinliğinde bulunduk. Yaklaşık bir dönümlük alanda 40'a yakın maske topladık. Kullanılmış maskeler şu an için vazgeçilmez aksesuarlarımız durumunda, bunların uygun bir şekilde çöpe atılması gerekiyor. Tüm insanları bu konuda duyarlı olmaya davet ediyoruz. Bu vesileyle 5 Haziran Dünya Çevre Günü kutlu olsun" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.