Bursa NetHaber

Eyrice Diş Yönetiminden Dekan PROF. DR. A. Alper Pampu’ya ziyaret

GÜNDEM

25 yıllık sektör tecrübesi ile hizmet veren, Bursa’nın ilk ve tek A grubu ağız ve diş sağlığı mer­kezi olan Eyrice Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni de (ADSM) bünyesinde barındıran Eyrice Dental Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Türkay Eyrice ve Ey­rice ADSM’nin İdari Müdürü Bünyamin Kılıç, Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Diş Hekimliği Fakültesi’nin yeni Dekanı Prof. Dr. A. Alper Pampu’ya hayırlı olsun ziyaretin bulundu.

Kamu-özel sektör işbirliği çalışmalarının masaya yatırıldığı ziyarette konuşan Eyrice Dental Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Türkay Eyrice, alanında uzman hekim kadrosu ve tam kapsamlı diş sağlığı hizmetleri kısa sürede Bursalıların tercihi olan Ey­rice ADSM’nin de emin adımlarla hedeflerine yürüdüğünü ifade etti.

Ağız ve diş sağlığı alanındaki 25 yıllık deneyimini Bursalılara sunmak için 1 yıl önce hizmete girdiklerini belirten Eyrice Dental Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Türkay Eyrice, TEKNOSAB’da da yaptıkları yatırımla tüm Avrupa ve ABD ülkelerine orta vadede yaklaşık 100 milyon dolar ihracat yapmayı hedeflediklerini belirtti.

BUÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. A. Alper Pampu da, yeni binalarının inşaatının devam ettiğini ifade ederken, Ey­rice ADSM’nin çok kapsamlı olduğunu ve Bursa’nın büyük bir eksikliğini kapattığını söyledi. Projelerde iş birliğine açık olduklarını dile getiren Prof. Dr. A. Alper Pampu, eğitim ve diş sağlığı sektörü hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.