Bursa NetHaber

ARTKAFKON’dan CHP Bursa’ya nezaket ziyareti

GENEL

Artvin-Ahıska-Batum Dernekleri Konfederasyonu (ARTKAFKON) yönetimi CHP Bursa İl Başkanlığı’na nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette, ARTKAFKON Genel Başkanı Bahadır Celal Manasoğl, Konfederasyonu oluşturan Bursa, Kocaeli, İstanbul Federasyonları, dernekleri ve vakıfları hakkında bilgilendirme yaptı.

 

Ziyarette; ARTKAFKON Genel Başkanı Bahadır Celal Manasoğlu, ARSİYAD Başkanı Gürsel Durmuş, Artvin ve Kafkas Dernekleri Federasyon Başkanı Murat Aydın, Gürsu Yusufelililer Derneği Başkanı Ali Çağrı Demirel, Artvin Vakfı Temsilcisi Serpil Savaş, ARTKAFKON Denetleme Kurulu Başkanı Av. Şerafettin Yavuz, Denetim Kurulu Üyemiz Feyyaz Demir, Yönetim Kuruşu Üyeleri Cemil Ocak ile Erkan Yegin hazır bulundu.

 

Güncel konular ve yaklaşan seçimler değerlendirildiği ziyaret hakkında açıklamada bulunan ARTKAFKON Genel Başkanı Bahadır Celal Manasoğlu, “Konfederasyonumuz ve camiamızın diğer güzide kuruluşları olarak bugün CHP Bursa İl Başkanlığına nezaket ziyaretinde bulunduk. Malumunuz olduğu üzere yaklaşan seçimler bağlamında aday adayı olan hemşehrilerimize desteklerimizi beyan ederek; listelerde yer almaları hususunda talepkar olduğumuzu ifade ettik. CHP İl Başkanı Sayın Turgut Özkan da 'gücünüzün farkındayız ve bu talep Genel Merkeze iletilecektir. dedi. Samimi sohbeti için kendisine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. 

 

ARTKAFKON heyetinin ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP Bursa İl Başkanı Turgut Özkan da heyete teşekkür etti. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.