Bursa NetHaber

ARTKAFKON’an İyi Parti Bursa’ya nezaket ziyareti

GENEL

Artvin-Ahıska-Batum Dernekleri Konfederasyonu (ARTKAFKON) yönetimi, siyasi partilere olan nezaket ziyaretleri kapsamında İyi Parti Bursa İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Ziyarette, ARTKAFKON Genel Başkanı Bahadır Celal Manasoğlu, Konfederasyonu oluşturan Bursa, Kocaeli, İstanbul Federasyonları, dernekleri ve vakıfları hakkında bilgilendirme yaptı.

Ziyarette; ARTKAFKON Genel Başkanı Bahadır Celal Manasoğlu, ARSİYAD Başkanı Gürsel Durmuş, Artvin ve Kafkas Dernekleri Federasyon Başkanı Murat Aydın, Artvin Vakfı Başkanı Doç. Dr. Adnan Demirci, Kent Konseyi ve Konfederasyon Yönetim Üyesi Yüksel Köse, Konfederasyon ve Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Ocak, Yönetim Kurulu Üyeleri Yüksel Odabaşı ve İslam Dikbıyık hazır bulundu.

ARTKAFKON Genel Başkanı Bahadır Celal Manasoğlu, “Güncel konular ve yaklaşan seçimler hakkında konuştuk. Konfederasyonumuz ve camiamızın diğer güzide kuruluşlarıyla İyi Parti Bursa İl Başkanlığı’na nezaket ziyaretinde bulunduk. Seçimlerde aday adayı olan hemşehrilerimize desteklerimizi beyan ederken, aday olanlara da başarılar diledik. Ülkemiz adına hayırlı uğurlu olsun. Bu kapsamda İyi Parti Bursa İl Başkanı Sayın Dr. Mehmet Hasanoğlu’na samimi sohbeti için teşekkür ediyoruz” dedi.

ARTKAFKON heyetinin ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren İyi Parti Bursa İl Başkanı Dr. Mehmet Hasanoğlu da heyete teşekkür etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.