Bursa NetHaber

Vekil Kılıç’tan BŞO Başkanı Çakır’a hayırlı olsun ziyareti

EKONOMİ

AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, Bursa Şoförler ve Otomobilciler Odası (BŞO) başkanlığına seçilen Ahmet Çakır’ı ziyaret etti.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Kemal Ermiş'in de iştirak ettiği ziyarette Milletvekili Ahmet Kılıç, taksicilerin sektörde yaşadığı sorunlar ve çözüm önerileri hakkında Başkan Çakır'dan bilgi alırken, taksi ile odaya bağlı minibüslerin takip edildiği operasyon odasında da incelemelerde bulundu.

Vekil Ahmet Kılıç yaptığı değerlendirmede “Bursa her gün büyüyen ve göç alan bir şehir. Bununla beraber insanların ulaşım ihtiyacı da artıyor. Ulaşımı sektörünün gelişmesi ve taksici esnafımızın gelişen teknolojiye ayak uydurması hepimiz için çok önem arz ediyor. Çünkü, canlarımızı, ailelerimiz emanet ettiğimiz bir meslek grubu. Meslek odalarında görev üstlenmenin sorumluluğu ağır. Oda başkanlığına seçilen Ahmet Çakır’a ve bizi ağırlayan yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim” dedi. Milletvekili Ahmet Kılıç sözlerinin devamında, taksi ve dolmuş esnafının sorunlarının çözümü noktasında odayla müzakerenin de çok önemli olduğunu ifade etti.

Vekil Kılıç' ı ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ve oda esnafının karşılaştığı sorunları birinci ağızdan iletme imkanı bulduklarını belirten Başkan Ahmet Çakır da, ziyaret sonunda Vekil Ahmet Kılıç’a hediye takdim etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.