Bursa NetHaber

Bursa Yönder Okullarında görkemli 23 Nisan

EĞİTİM

Bursa Yönder Okulları, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk’ün, bütün dünya çocuklarına armağan ettiği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı görkemli ve coşkulu bir törenle kutladı.

Bursa Yönder Okullarında her yıl büyük bir heyecanla kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı töreni, bu yılda izleyenlerden büyük övgü aldı.

Bursa Yönder Anaokulu, Bursa Yönder İlkokulu ve Nilüfer Küçük Şeyler Anaokulu öğrencilerinin aileleri için hazırladığı özel gösteriler ile Bursa Yönder İlkokulu ve Korosu’nun seslendirdiği marşlar ve şarkılar, alkışlar eşliğinde izlendi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende, 23 Nisan Ulusal ve Egemenlik Bayramı’nın önemini vurgulayan konuşmalar yapıldı, şiirler okundu, modern dans, halk dansları, İngilizce koro ve rond gösterileri, rock gösterileri, Kafkas gösterileri gibi renkli görüntülere sahne olan etkinlikte, öğrenciler, kutlamada hünerlerini sergileyerek ailelerini gururlandırdı.

Etkinlik sonunda tüm öğrenciler sahneye çıkarak ‘’Hayat Gülünce Çok Güzel’’şarkısını seslendirmeleri heyecan ve coşkuyu zirveye taşıdı. Tören bittikten sonra okulun bahçesinde hazırlanan taç atölyeleri, origami atölyesi, kağıt uçurtma atölyesi, rüzgar gülü atölyesi, orf ve ritim atölyesi, kolye atölyesi, abestan boyama atölyesi gibi atölyelerle ve halat çekme, yumurta taşıma gibi yarışmalarla öğrencilerimiz aileleriyle eğlenmeye devam ettiler.

Bayram coşkusunu aileleriyle paylaşan öğrencilerin 23 Nisan heyecanı görülmeye değerdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.