Bursa NetHaber

Bursaspor’a müjde

BURSASPOR

Bursaspor’un uzun süredir sürünceme halinde olan 2 konusu çözüme kavuştu.

Oyunculara, teknik adamlara ve menajerlere olan borçlarından dolayı geçen sezon transfer yasağı alan Bursaspor, yıl boyunca elektrik ve doğalgaz borçlarıyla gündeme gelmiş hatta tesislerde ve stadyumda kesintiler olmuştu.

Göreve gelen yeni transfer yasağını kaldırmak için uğraşırken bir yandan da diğer sorunları çözüme kavuşturuyor. Bursaspor Kulübü resmi sitesinden yayınladığı duyuruda, elektrik borçlarının yapılandırıldığını açıkladı.

Yapılan açıklama şu şekilde:

“Kulübümüzün Limak Uludağ Elektrik şirketine olan 3.649.047,91 TL’lik mevcut borcunun, yapılan görüşmelerin ardından 2021 yılının sonuna kadar 7 aylık taksitler şeklinde ödenmesi konusunda anlaşma sağlanmış, ilk taksit ödemesinin 15 Haziran 2021 tarihinde yapılması konusunda mutabık kalındığını daha önce duyurmuştuk.

Bugün itibariyle ödenmesi gereken 610.000 TL’lik ilk taksidin 340.000 TL’si loca gelirimizden, 270.000 TL’si ise yönetim kurulumuz tarafından karşılanmıştır”

Bursagaz’a önce tepki sonra teşekkür…

Bununla birlikte Bursagaz ile de iletişim kurarak benzer bir yapılandırma modeli öneren Bursaspor 2’nci Başkanı Emin Adanur, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Bir haftadır uğraşlarımıza rağmen aynı adımları ne yazık ki BURSAGAZ’dan göremiyoruz. Bu bizi şaşırttı. Bu şehirde hiçbir kurum Bursaspor’dan büyük değildir” demiş ve taraftarlar bu iletiye destek olurken, Bursagaz’a da sitem dolu mesajlar göndermişlerdi.

Adanur daha sonra yaptığı açıklamada Bursagaz yetkilileri ile iletişime geçtiğini belirterek, “Bursagaz yetkilileri aradı. Bir önceki yönetime yapılan yüzde 50 peşin, kış mevsimine kadar da borcun tamamını kapatacak bir yapılandırma teklifinde bulundular. Teşekkürler büyük Bursaspor Taraftarı” dedi.

Böylece Bursaspor, elektik ve doğalgaz Vdcasino borçlarını yapılandırarak büyük bir nefes aldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.