Bursa NetHaber
2022-07-19 10:35:50

Bursa futbolu durgun fakat bocce’de yüzümüz güldü

Eşref Aydemir

19 Temmuz 2022, 10:35

Bursalıların kalbi Bursasporla atıyor. Süper Lig'de şampiyonluk yaşayan beşinci takım olan Bursaspor geçen sezon ortaya koyduğu kötü grafikle sezon sonunda kendini 59 yıllık tarihinde ilk kez üçüncü kademede (TFF 2.Lig) buldu…

Bursa futbolda hakkettiği yerde olmasa da, sporun diğer dallarında güldüren sonuçlara imza atıyor. Bizim diğer spor dallarında başarılarla Bursa’yı üst sıralara taşıyan sporcularımıza da sahip çıkmamız lazım.

Bocce Bowling dalında Cezayir'de yapılan 19. Akdeniz Oyunları’ndan altın madalya kazanarak dünya şampiyonluğuna ulaşan Bursalı İnci Ece ve Buket Öztürk kardeşler, yüzümüzü güldürdüler.

Bir başka teşekkürü de Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bocce Bowling ve Dart Federasyonu İl Temsilciliği hak ediyor. Yaptıkları iş birliğiyle 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda organize etikleri gösteri maçı yoğun ilgi gördü.

Bu organizasyonla Bursalılar hem bocce bowling yapma imkanı buldu hem de Bursa’nın sadece futboldan ibaret olmadığını gördü.

***

Ya Bursaspor…

TFF 2. Lig’de mücadele edecek olan Bursaspor , yeni sezon hazırlıklarına 40 futbolcuyla başladı. Bursaspor tarihine yakışır şekilde asıl olması gereken yeri yani Süper Lig'e çıkacağı inancındayım. Çok değerli ve yetenekli oyuncuları içinde barındıran bir altyapı söz konusu, Bursaspor’un teknik yöneticileri buradaki gençlere dokunmayı başarırsa tranferlere de gerek kalmadan bu ligi başarıyla bitirebileceği inancındayım.

Umdumuz her zaman olmalı ve diğer spor dallarında güzel sonuçlar elde eden sporcularımızı da göz ardı etmemeliyiz…

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.